Kupaonice

Kupaonica, kao prostorija najveće intime, u Vašem domu ima strogo definiranu namjenu.
Kupaonski namještaj s druge strane može biti minimalistički i služiti za odlaganje najnužnijih predmeta osobne higijene ili pak imati i dodatni sadržaj, služiti za pohranjivanje, primjerice, donjeg rublja, ručnika i slično.
Prostranost prostorije najčešće omeđuje mogućnosti, pa je pravi izazov iz postojećeg prostora izvući najviše.


Posebnost našeg namještaja za kupaonice je da se uvijek isporučuje u najkvalitetnijem, slijepljenom obliku i upravo to je detalj koji mu omogućuje dugotrajnost pri upotrebi.
Kod kupaonskog namještaja je najbitnije da se u cjelosti izrađuje od vlagootpornih ili potpuno vodootpornih materijala, što mu najčešće znatno povisuje cijenu izrade.
Važno je naglasiti da mdf ploče (medijapan) nisu vodootporne, čak nisu niti vlagootporne, unatoč uvriježenom laičkom mišljenju, te kao takve nisu idealan materijal za izradu kupaonskog namještaja, iako je najčešće korišten i propagiran kao najbolji materijal za izradu namještaja.

Često
predlažemo izradu vrata kupaonskog namještaja od aluminijskih ili inox okvira koji mu daju plemenitu notu i koje najčešće ostakljujemo akrilnim staklom koje se ne može razbiti i time daje znatno veću sigurnost upotrebe od običnog stakla.
Kod funkcionalne kupaonice je izrazito važna veličina oglednih ploha, odnosno zrcala, jer ona osim mogućnosti ogledanja raspršuju svjetlo, te stvaraju optički dojam veće prostorije no što to ona doista je.
Naravno potreban je dodir Vaše osobnosti koji običan komad kupaonskog namještaja pretvara u nešto lijepo i načinjeno prema Vašem osobnom predlošku.
Svaki detalj koji sami odaberete će Vašoj kupaonici dati vizualnu definiciju kakvu ste sami zamislili.
Sami odlučujete da li želite bojom kupaonskog namještaja prostoru podariti umirujuću notu ili ga želite oživiti toplim i razigranim tonovima.
Možete provjeriti kako smo u nekoliko navrata riješili pitanje funkcionalnog kupaonskog namještaja i odlučiti što bi pristajalo Vašoj kupaonici.

Naša kvaliteta izrade jamči da će Vas namještaj besprijekorno služiti dugi niz godina.
Ukoliko želite saznati više o našem načinu izrade namještaja po mjeri od pločastih materijala, masiva ili o funkcijama okova koje ugrađujemo i svim prednostima takvog načina izrade namještaja, možete to učiniti ovdje.

Pomoć pri sastavljanju kvalitetnog i potpunog upita, zajedno sa svim potrebnim kontakt podacima, možte pronaći ovdje.