Spavaće i dječje sobe

Prilično intenzivan život, kakav živi suvremeni čovjek, iz njega izvlači mnogo energije i u svom domu svaki čovjek mora imati zaseban prostor u kojem se može opustiti i povratiti potrošenu energiju.
U potpunoj suprotnosti s potrebama današnjeg čovjeka, u suvremenom planiranju prostora spavaća soba kao zasebni dio prostora stanovanja dobiva sve manji broj kvadrata i ponekad je pravi izazov smjestiti


sve što pripada pravoj spavaćoj sobi u često vrlo skučen prostor.
Gotovo svi prostori spavaćih soba se dijele na dva osnovna dijela.
Prvi dio pripada garderobnom ormaru, koji ima zadaću organizirano prihvatiti svu našu odjeću.
Tehnička rješenja unutrašnjosti ormara su kod nas vrlo praktična i uz stručno vođenje u nekoliko minuta se može doći do kvalitetnih rješenja koja nude optimalnu iskoristivost prostora ormara.
Odgovoran pristup poslu zahtijeva od majstora da svojom inovativnošću osigura dovoljno mjesta stvarima, a da pri tome one ne opterećuju životni prostor čovjeka.
Ravnoteža se postiže pravilnim odabirom oku ugodnih, svijetlijih tonova koji se ne nameću prostoru u tolikoj mjeri kao tamne boje.

Preostali dio prostora pripada čovjeku i njegovoj osnovnoj životnoj potrebi, snu.
Većina nas nije niti svjesna da trećinu svog života provedemo snivajući u svom krevetu, neki čak i više.
Učestalost korištenja nalaže da krevet bude čvrst i trajan, dok Vaši snovi zahtijevaju da nadasve bude posebno udoban, kako bi lakše stigli do Vas.

Kod dječjih soba je sve isto kao i kod soba za odrasle, samo što u slučaju dječjih soba, one moraju udovoljiti zahtjevima nešto „manjih ljudi“.

Želite li da namještaj Vaše spavaće sobe dugi niz godina zadovoljava Vaše životne potrebe, oslonite se na naše umijeće izrade, dok je na Vama da proizvodu podarite željeni oblik i boju.
Izbor materijala izrade se proteže od pločastih materijala za suvremeni izgled sobe, pa do punog drva kao najkvalitetnijeg odabira, od kojeg grube ruke pravog majstora stolara mogu vrlo fino izraditi ono što je zajednička mašta osmislila.
Davno smo shvatili da potpuno zadovoljnoj stranci, nekako brže i lakše dolazi spokojni san na oči i slobodni smo tu pogodnost ponuditi i Vama.
U djelomičnom pregledu naših radova provjerite uklapa li se koji već ostvareni detalj u Vašu viziju savršeno uređenog doma.