Stolarski servis - Z.o. Stolarija "Veselić"

Svaki proizvod, tako i svi stolarski proizvodi, koliko god kvalitetno bili izrađeni imaju svoj rok trajanja i jasno je da sve što je načinjeno ljudskom rukom ne može trajati vječno.
Neumoljivi zub vremena nagriza baš svaki dio doma i uvijek je potrebno neki dio iznova popravljati.
Naša domena su popravci svih stolarskih proizvoda koji iz bilo kojeg razloga nisu u potpuno funkcionalnom stanju ili ih samo želite malo dotjerati, pa Vam je potrebna stručna pomoć.

Naša primarna djelatnost je izrada po mjeri svih vrsta stolarskih proizvoda za uređenje stambenih i poslovnih prostora. Izbornik naših proizvoda po kategorijama se nalazi s desne strane.


Popravak namještaja najčešće obuhvaća izmjenu dotrajalih spojnica (izmjena pantiju i ostalog okova),  izradu i ugradnju novih ladica ili samo zamjenu dotrajalih vodilica ladica. Također servisiramo vodilice i okove rasklopivih stolova, podešavamo i izmjenjujemo klizne okove za namještaj, odnosno izvodimo sve potrebne radnje kojima je cilj vratiti namještaj u upotrebljivo stanje. Usluga popravaka namještaja obuhvaća kućni i uredski namještaj.

Popravak stolica obuhvaća obnovu stolica u cijelosti. Klimavu stolicu ne treba baciti. Ona se može potpuno rastaviti i ponovno kvalitetno slijepiti. Takve nanovo slijepljene stolice ostaju čvrste puno duže od tvornički slijepljenih stolica, budući da u tvornicama izuzetno štede na količini ljepila kod sljepljivanja. Uz to, izrađujemo i tapeciramo nove sjedalice umjesto polomljenih.

Kod popravka drvene građevinske stolarije, točnije kod popravaka drvenih prozora s izolacijskim ostakljenjem, naša usluga obuhvaća izmjenu potrošenih dijelova okova ili popravak dotrajalih drvenih dijelova koji su pukli zbog nestručnog rukovanja ili su godine uporabe jednostavno učinile svoje. Također podešavamo i popravljamo prozorske okove i ispravljamo nestručno i krivo postavljanje okova - najčešći uzrok nemogućnosti pravilnog zatvaranja prozora i balkonskih vrata.
Pucanje okova ili drvenog dijela kod velikih prozorskih krila s teškim izolacijskim ostakljenjem nije razlog za očajavanje ili bacanje prozora. Vrlo jednostavno i kvalitetno rješavamo takve probleme.
Kod drvenih ulaznih vrata popravljamo posljedice nasilnog ulaska u dom, što obuhvaća potrebnu izmjenu okova, brava i uništenih drvenih dijelova. Ugradnja dodatnih brava je također dio palete naših usluga.
Podrezivanje ulaznih vrata, skraćivanje sobnih vratnih krila je moguće odraditi na terenu, kao i u radionici.
Popravak kliznih sobnih vrata najčešće obuhvaća podešavanje ili zamjenu kliznih okova.

Bojanje dotrajale stolarije ili bilo kakve druge ličilačke radove ne izvodimo.

Radi lakšeg uvida u postojeće stanje, molimo Vas da nam proslijedite fotografije nastalih problema, kako bismo izbjegli nepotreban izlazak radi utvrđivanja postojećeg stanja. Sa fotografije se u većini slučajeva može vrlo jednostavno utvrditi kvar, potreban materijal i alat za popravak. Cilje je pri prvom dolasku pokušati riješiti problem, kako bi Vaši troškovi u konačnici bili što je moguće manji.

Cjenik usluga je naveden niže u tekstu.

Savjetujemo da se rješavanju problema uvijek pristupi u što ranijoj fazi, kako šteta s vremenom ne bi postala veća ili u potpunosti onemogućila popravak proizvoda.

Najjednostavniji način na koji možete zatražiti potrebnu uslugu stolarskog servisa je slanjem poruke elektroničkom poštom.

ŽELIM POSLATI UPIT

Prilikom slanja upita navedite slijedeće :
- ime i prezime kontakt osobe
- točnu adresu, broj kata ako se radi o stambenoj zgradi
- prezime na portafonu
- fiksni broj telefona za kontakt
- napomenite da li Vam više odgovara jutarnji ili popodnevni termin
- pošaljite fotografiju na kojoj se vidi tip prozora / vrata i vrsta okova, napomenite okvirnu starost građevinske stolarije
- ukratko opišite problem (krilo zapinje kod otvranja / zatvaranja, pukao je dio okova - fotografirajte ga, ručka za otvaranje se vrti u krug... )


CJENIK USLUGA

Izlazak na teren na području Velike Gorice - radijus 5 km od radionice

besplatan

Izlazak na teren na području Zagreba - prema udaljenosti lokacije

10,00 kn/km

Sat rada jednog majstora

120,00 kn

Sat rada dva majstora

200,00 kn


Ukoliko tražite mogućnost dodatne uštede, klimave stolice, ladice ili oštećeno prozorsko i vratno krilo možete sami dovesti u našu radionicu i znatno uštediti, jer u tome slučaju naplaćujemo samo rad u radionici.


Ako naša usluga stolarskog servisa ne može "vratiti u život" neki dio Vašeg namještaja, zatražite ponudu za izradu novog.
Jamčimo da za naše proizvode nećete tako brzo trebati uslugu popravka.