Stolovi i radni stolovi

Stolovi i radni, odnosno pisaći stolovi su glavna tema ove rubrike.
Provjerite koliko je opsežna naša ponuda i kakva su naša razmišljanja o ovoj temi.

Stol kao tisućljetni izum ljudske vrste još i danas služi istoj svrsi kao i davno prije kad je izumljen.
U jednom davnom trenutku čovjek je odlučio da više ne želi blagovati na zemlj, uspravio se i započeo svoj put uzdizanja do razine na kojoj blaguje kao osoba u svom domu, na svom vlastitom stolu.


Koliko god ovo trivijalno zvučalo, moralo se uistinu dogoditi negdje davno prije, u nekom zakutku ljudske povijesti.
Razvojem ljudske vrste i sve većom složenošću čovjekova života evoluirao je i običan izum poput stola.
Danas, pradavni stol ima cijelu obitelj i svaki član te obitelji se različito zove, ovisno o prostoriji doma u kojoj se nalazi.
Tako možemo razlikovati kuhinjski stol, blagovaonički stol, stolić u dnevnoj sobi, radni stol glave obitelji i njegov manji oblik dječji radni stol, radni stol za računalo...
Svi oni imaju zajedničku funkciju, a to je besprijekorno služiti svom vlasniku.

Prvi stol izrađen nevještim rukama ondašnjih ljudi sigurno nije izgledao poput ovih koje mi, suvremeni majstori, danas izrađujemo.
Naslijedili smo ulogu onih koji skrbe da se ne zaborave tajne starih majstora zanata i vjerno čuvamo stara znanja i pouzdano ih dalje unapređujemo i ugrađujemo u sve svoje proizvode, kako bi oni bili kvalitetniji, čvršći i trajniji pri upotrebi. Slobodno istupamo u tvrdnji da pri izradi suvremenog drvenog stola koristimo samo stečena znanja onih koji su stvarali prije nas.
Naravno da suvremeni dizajn uvijek i iznova stvara nove trendove i postavlja nove zahtjeve pred proizvođače, ali to je samo dio naše uloge majstora stolara i naš je poziv svojim stručnim znanjem i inovativnošću, suvremenom čovjeku kvalitetno odgovoriti na sve njegove zahtjeve i potrebe življenja.
 
Tako smo u mogućnosti izraditi povoljnije stolove od iverala, suvremenog, minimalističkog oblika.
Stol nepravilna oblika, preuzet iz bezgraničnog svijeta mašte je također dio naše ponude.
Za ljubitelje drvenih godova izrađujemo furnirane stolove, kao i stolove od masiva po mjeri. Masivne stolove izrađujemo od svih dostupnih vrsta drva.
Ako u svome domu ne rasp
.olažete sa dovoljno mjesta, osmislili smo nekoliko modela rasklopivih stolova sa više funkcija koji omogućavaju znatnu uštetu na prostoru.

U svemu navedenome ste ponašli nešto za sebe i odlučili ste nam proslijediti upit.
Na Vama je samo da nam prenesete svoje želje i potrebe, a mi ćemo svojim znanjem i maštom pomoći da dobijete proizvod koji će postati dio Vašeg svakodnevnog življenja i koji će Vas besprijekorno služiti dugi niz godina.